Contact

Behandellocaties:

OBS ’t Kasteel (vanaf augustus 2024 niet meer)
Johan Willem Frisolaan 2, IJsselstein

OBS De Trekvogel
Heemradenlaan 26, IJsselstein

Martin Rijke
Email: martin@rijkepmt.nl
Telefoon: 06-20326490

Martin werkt op maandag op ’t Kasteel en op woensdag op de Trekvogel 
In principe wordt er in de basisschoolvakanties geen PMT gegeven.

Let op! Vanaf augustus 2024 alleen nog PMT op woensdag.

Wachttijd

Helaas is er een wachtlijst door blijvend hoge aantallen aanmeldingen. Als hulpverlener is dat erg vervelend, omdat je kinderen (en hun ouders) wil kunnen ondersteunen als daar behoefte aan is. Aan de andere kant willen wij de kinderen die in behandeling zijn de aandacht geven die ze nodig hebben. 

Informeer voor de actuele wachttijd via het contactformulier onderaan de pagina of via whatsapp via 06-20326490.

UPDATE JUNI 2023: Helaas blijkt dat door een behoorlijke miscommunicatie RijkePMT niet is meegenomen in de nieuwe contracten van de gemeentes IJsselstein, Nieuwegein, Vijfheerenlanden, Lopik en Houten. Waar tot voor kort een nauwe samenwerking was, lijkt er geen mogelijkheid meer te zijn voor samenwerking en kan er vanaf 1 augustus 2023 geen PMT van RijkePMT meer worden gefinancierd vanuit deze gemeentes. Wij betreuren deze situatie, maar op dit moment lijkt er geen oplossing / alternatief.

 Klachtenprocedure RijkePMT

  • Wij hopen dat u, indien u niet tevreden bent, dit met ons kan bespreken. Wij doen er alles aan om integer, oprecht en vooral professioneel te zijn in ons handelen.
  • Komen we er toch niet uit, dan kunt u contact opnemen met een van de beroepsverenigingen waar wij lid van zijn (FVB).
  • Lukt het niet om er via de beroepsvereniging uit te komen, dan kan een klacht worden voorgelegd aan een onafhankelijke geschillencommissie (NIBIG) die indien gewenst een bindende uitspraak kan doen.

Bent u ontevreden, vertel het ons. Bent u tevreden, vertel het anderen!

Links
www.nvpmt.nl
www.vaktherapie.nl

Inschrijfformulier

PMT

Kinderen en jongeren zijn continu in ontwikkeling. Veel gaat vanzelf goed, maar er zijn allerlei factoren die ervoor kunnen zorgen dat deze ontwikkeling stagneert of een verkeerde kant op gaat. Soms is het fijn om daarbij een steuntje in de rug te krijgen.

Traject

Ieder kind is uniek, elk traject is anders

Het traject start met een kennismakingsgesprek. Daarin wordt de hulpvraag en de situatie van het kind besproken met ouders en kind.

Wie zijn wij

Mijn naam is Martin Rijke, 35 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn. Afgestudeerd psychomotorisch therapeut sinds 2009. In 2014 heb ik de master psychomotorische therapie afgerond.

Tarieven en vergoedingen

Wilt u weten of psychomotorische therapie vergoed wordt door uw zorgverzekering vraag dan naar de vergoeding van VAKTHERAPIE (PMT) en noem de verschillende beroepsverenigingen waar wij bij zijn aangesloten (FVB, NVPMT).

Neem contact op