Traject
Ieder kind is uniek, elk traject is anders
Het traject start met een kennismakingsgesprek. Daarin wordt de hulpvraag en de situatie van het kind besproken met ouders en kind. Als de hulpvraag passend is binnen de mogelijkheden van PMT, dan doet de therapeut een voorstel voor een traject. In de beginfase van het traject heeft de therapeut een uitgebreid gesprek met de ouder(s)/verzorger(s) van het kind.
Na 6-8 afspraken wordt het traject geëvalueerd met ouders in de zaal. Vanaf dit punt in het traject verloopt ieder traject anders. Gemiddeld bevat een individueel traject ongeveer 15 afspraken.
Er wordt altijd een vragenlijst door zowel de ouders als de leerkracht ingevuld.
De PMT vindt plaats in een beweegruimte. Indien nodig/mogelijk is er contact met school (leerkracht, intern begeleider) tijdens het PMT traject.
Aanmelden of meer informatie aanvragen kan door middel van het aanmeldformulier op de website of door middel van het inspreken van de voicemail nr. 06-20326490.
Er zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.
PMT
Kinderen en jongeren zijn continu in ontwikkeling. Veel gaat vanzelf goed, maar er zijn allerlei factoren die ervoor kunnen zorgen dat deze ontwikkeling stagneert of een verkeerde kant op gaat. Soms is het fijn om daarbij een steuntje in de rug te krijgen.
Traject
Ieder kind is uniek, elk traject is anders
Het traject start met een kennismakingsgesprek. Daarin wordt de hulpvraag en de situatie van het kind besproken met ouders en kind.
Wie zijn wij
Mijn naam is Martin Rijke, 35 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn. Afgestudeerd psychomotorisch therapeut sinds 2009. In 2014 heb ik de master psychomotorische therapie afgerond.
Tarieven en vergoedingen
Wilt u weten of psychomotorische therapie vergoed wordt door uw zorgverzekering vraag dan naar de vergoeding van VAKTHERAPIE (PMT) en noem de verschillende beroepsverenigingen waar wij bij zijn aangesloten (FVB, NVPMT).